Kombinasi elemen seni dalam aliran konsepsualisme - Halimah, binti Haji Yunus. (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2006)
Dalam karya ini, apa yang ingin disampaikan ialah karya berbentuk konsepsual tetap menggunakan elemen formalistik dalam pengucapan karya. Malah gabungan beberapa elemen dan prinsip seni seperti ruang, kontras dan keseimbangan turut diaplikasikan.