Mesyuarat MLG dan lawatan ke CAIS, 27 Februari 2017 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre For Academic Information Services, 2017)
Mesyuarat MLG Bil. 1/2017 telah diadakan di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) pada 27 Februari 2017 untuk membincangkan isu-isu yang berkaitan.