Majlis Gawai Raya dan Hari Jadi CAIS, 2 Ogos 2016 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2016)
Majlis ini di sambut oleh warga CAIS salah satu cara untuk mengeratkan silaturahim dan juga pada masa yang sama menyambut hari jadi staf bagi bulan Januari - Julai 2016