Pekeliling Pentadbiran Bil. 5/2017 : Keputusan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT 2016) - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2017)
Pekeliling ini bertujuan untuk memaklumkan kepada semua staf UNIMAS berhubung pembukaan akses keputusan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) bag itahun penilaian 2016.