Pekeliling Pentadbiran Bil. 1/2017 : Garis Panduan Langkah Mengoptimumkan Tuntutan Elaun Kerja Lebih Masa (ELKM) Universiti Malaysia Sarawak - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2017)
Pekeliling ini bertujuan memaklumkan kepada semua staf berhubung pemakaian Garis Panduan Langkah MEngoptimumkan Tuntutan Elaun Kerja Lebih Masa (EKLM)