Pameran Seni "Kemaren di Surakarta & Yogyakarta" - Kamel, S.S (Kamel S.S, 2017)
Pameran Seni "Kemaren di Surakarta & Yogyakarta" merupakan pameran yang julung-julung kali diadakan bagi kursus GKV 3174, Seminar dan Bengkel Pelukis Tamu. Pameran ini merupakan hasil inisiatif pensyarah dan pelajar dalam berkongsi pengalaman dan hasil dapatan visual sepanjang lawatan akademik ke Surakarta dan Yogyakarta, Indonesia yang telah diadakan pada 5-12 Disember 2016 yang lalu. Pameran ini berlangsung dari 03 Januari - 13 Februari 2017 di Galeri Seni, Fakulti Seni Gunaan & Kreatif, UNIMAS. Turut sama di dalam pameran ini adalah dua orang pensyarah yang merupakan penyelaras kursus ini sendiri dan juga pensyarah bersama