Nurul Fatihah Amir Rangkul Anugerah Pelajaran DiRaja (Pingat Jaya Cemerlang) - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (Utusan Sarawak (Stail), 2016)
Pelajar Program Kaunseling FSKPM telah merangkul Anugerah Pelajaran DiRaja semepena Majlis Konvokesyen UNIMAS ke-20. Beliau terbukti terlibat aktif dalam aktiviti ko-kurikulum dan kekal cemerlang dalam akademik.