Sesi Perkongsian Oleh Presiden Lembaga Kaunselor Malaysia Puan Hajah Nor Amni Yusoff - Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, Jabatan Kaunseling (Faculty of Cognitive Sciences and Human Development, 2016)
Jabatan Kaunseling telah menjemput Presiden Lembaga Kaunselor untuk berkongsi pengalaman berhubung hala tuju perkhidmatan kaunseling di Malaysia sempena dengan kehadiran beliau untuk temuduga kelayakan kaunselor berdaftar di Kuching, Sarawak.