Lawatan Jelajah Psikososial Akrab Jpn Selangor Ke UNIMAS - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (2016)
Rombongan AKRAB Jabatan Pendidikan Selangor ke Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, UNIMAS pada Khamis, 6 Oktober 2016.