Lawatan Kaunselor Sekolah Menengah dari Negara Brunei - Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia, Jabatan Kaunseling (2016)
Rombongan kaunselor-kaunselor sekolah menengah dari Negara Brunei Darussalam dari 7 buah sekolah menengah yang berbeza melawat ke Jabatan Kaunseling, FSKPM UNIMAS pada 10hb 0ktober 2016 (Isnin).