Program Tiket ke Menara Gading - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (2016)
Program ini merupakan kerjasama Jabatan Kaunseling dengan Badan Muafakat MRSM Kuching. Pelajar Tahun 4 Kaunseling yang mendaftar kursus KMC 4263 Praktikum bertindak sebagai fasilitator kelompok.