Lawatan Penilaian Akreditasi Penuh Program Ijazah Sarjana Muda Kaunseling dengan Kepujian - Faculty of Cognitive Science and Human Development, Jabatan Kaunseling (2016)
Lawatan Penilaian dari MQA dan Lembaga Kaunselor untuk Akreditasi Penuh Program Ijazah Sarjana Muda Kaunseling dengan Kepujian.