Pekeliling Pentadbiran Bil 13/2016 : Pemakluman Penempatan Semula Pegawai Bukan Akademik Kumpulan Pengurusan & Profesional dan Kumpulan Pelaksana, UNIMAS - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2016)
Pekeliling ini bertujuan untuk memaklumkan kepada semua staf berhubung penempatan semula Pegawai Bukan Akademik Kumpulan Pengurusan & Profesional dan Kumpulan Pelaksana setakat 1 Ogos 2016.