Flyers UNIMASNow - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for ICT Services (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2017)
Aplikasi UNIMASNow telah dilengkapi dengan ciri baru iaitu Courses & Credits dan Money Matters.