Pekeliling Bendahari Bil.11/2016 : Pesanan Rasmi Belum Berbayar - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Bendahari (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2016)
Pekeliling Bendahari ini bertujuan untuk memaklumkan kepada semua Pusat Tanggungjawab (PTj) berkaitan Pesanan Rasmi belum berbayar dan tindakan yang perlu dilaksanakan berhubung bayaran bil/invois melalui Pesanan Rasmi bagi bekalan, perkhidmatan dan kerja Universiti Malaysia Sarawak.