Program Kembar Ilmu FSTS, 19 Mei 2016 - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services (CAIS), 2016)
Program Kembara Ilmu adalah salah satu initiatif yang diambil oleh PKMA untuk turun ke setiap Fakulti bagi mempromosikan perkhidmatan yang terdapat di PKMA