Seminar Highway di Lot 77 2005. - University Malaysia Sarawak, Faculty of Medicine and Health Science (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2005)
Seminar tersebut diadakan di Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan dan telah dirasmikan oleh Prof Dr Khairuddin Ab Hamid, Timbalan Naib Canselor, Hal Ehwal Pelajar & Alumni.