Program Psikopendidikan Transformasi Jati Diri - Amalia, Madihie; Salmah, Mohamad Yusoff (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2016)
Program psikopendidikan kaunseling ini mempunyai dua fasa di mana pelajar Tahun 2, Semester 2, Sesi 2015/2016 dari Jabatan Kaunseling bersama dengan pelatih Pusat Latihan Polis (PULAPOL) Kuching akan memfokuskan kepada jati diri pelatih bagi persediaan jati diri ke arah transformasi. Program ini juga merupakan satu program di bawah kursus KMC 2053 Makmal Kaunseling II (Kelompok) yang dibimbing oleh Dr Amalia Madihie & Pn Salmah Mohamad Yusoff.