Garis Panduan untuk memuat naik bahan ke Repositori Institusi (IR) - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services (CAIS), 2016)
Berikut adalah langkah-langkah cara bagaimana untuk memuat naik bahan ke IR sebagai panduan