Perakuan Akreditasi Agensi bagi Ijazah Sarjana Seni - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi Agensi bagi Ijazah Sarjana Seni telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh Akreditasi : 11/09/2013