Perakuan Akreditasi Agensi bagi Ijazah Sarjana Kesihatan Awam (MPH) - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi Agensi bagi Ijazah Sarjana Kesihatan Awam (MPH) telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh Akreditasi : 11/09/2013