Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ij azah Sarjana Sains - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ij azah Sarjana Sains telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh Akreditasi : 11/09/2013