Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ijazah Sarjana Sains Sosial - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ijazah Sarjana Sains Sosial telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh Akreditasi : 11/09/2013