Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan Korporat - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi Agensi bagi Program Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan Korporat telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh Akreditasi : 11/09/2013