Perakuan Akreditasi bagi Program Ijazah Sarjana Pengurusan Alam Sekitar (Perancangan Pembangunan) - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2013)
Perakuan Akreditasi bagi Program Ijazah Sarjana Pengurusan Alam Sekitar (Perancangan Pembangunan) telah mencapai standard jaminan kualiti yang ditetapkan oleh agensi dan mematuhi kerangka kelayakan Malaysia Tahap 7. Tarikh akreditasi 11/9/2013