Pekeliling Bendahari Bil 1/2016 : Kadar Sewa Ruang, Kemudahan dan Peralatan - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Bendahari (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2016)
Pekeliling ini bertujuan untuk memaklumkan Kadar Sewa Ruang, Kemuadahan dan Peralatan di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS)