Teks Ucapan Y.Bhg. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Ihtifal Ihya’ Ramadan @ UniMAP (2008)
Majlis berlangsung di Dewan 2020, Kangar, Perlis