Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin Sempena Sempena Penutupan Perayaan 40 Tahun Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Di Dewan Bankuet Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perak Darul Redzuan (2008)
Majlis berlangsung di Dewan Bankuet Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perak Darul Redzuan