Transformasi ubah landskap sosioekonomi. - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
PEKAN 1Mac- Datuk Seri Najib Tun Razak berkata,usaha membawa perubahan yang besar untuk negara tidak boleh dilakukan dengan slogan apatah lagi sekadar menggantung bendera besar sebaliknya terletak pada akal yang merancang,melaksana serta mengisi agenda perubahan.