UMP-Universiti Dezhou jalin kerjasama - Mohd. Fairuz, Yusof (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 4 Mac- Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkasakan hubungannya dengan China apabila memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Universiti Dezhou (DU) bagi menjalin kerjasama dalam bidang akademik dan penyelidikan.