PDRM gesa penuntut IPT sertai Suksis - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 17 Mei - Polis Diraja Malaysia (PDRM) menyeru penuntut di institusi pengajian tinggi (IPT) negeri ini menyertai Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (Suksis) yang dapat membentuk keperibadian serta sahsiah diri mereka.