102 penuntut UMP berjaya ikuti program degree++ - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUANTAN 1 Jan- Seramai 102 penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menamatkan program Degree++ bagi menambah nilai pengetahuan dan kemahiran sebagai persiapan melangkah ke alam pekerjaan selepas tamat pengajian nanti.