Daing Nasir kekal naib canselor UMP. - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2013)
KUANTAN- Prof.Datuk Daing Nasir Ibrahim dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh dua tahun berkuatkuasa mulai 16 Mei ini.