UMP bantu lepasan SPM pilih IPT - Syazwan, Msar (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) perlu didedahkan mengenai maklumat berkaitan institusi pengajian tinggi (IPT) serta jurusan yang wajar dipilih bagi merealisasikan impian masing-masing.