Rangsang murid untuk berjaya - Aswany, Omar (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2011)
KUANTAN - Program Motivasi Jaya Diri memberi pendedahan kepada 160 murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan (SK) Pengkalan Tentera, Batu 10, mengenai pembelajaran yang boleh meransang masa depan.