Pengiktirafan untuk penuntut IPT. - Rosniza, Mohd Taha (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd. Penyunting, 2013)
Penerima Anugerah Ikon Varsiti-Berita Harian (BH) berazam menjadikan pengiktirafan itu sebagai penyuntik semangat mencatat prestasi lebih baik sekali gus menjadi inspirasi kepada golongan belia.