e-Books budayakan pembelajaran atas talian - Shalfarina, Shahriman (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kejayaan meraih Anugerah Perak pada Pameran Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa, baru-baru ini, membakar semangat Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk terus membangunkan penerbitan buku digital dikenali sebagai e-Books Penerbit UMP (e-Books)