38,000 serbu karnival jom masuk u - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUANTAN 8 Mac - Karnival Pengajian Tinggi Negara (KPTN) Jom Masuk U yang berakhir kelmarin mendapat sambutan menggalakkan apabila seramai 38,000 pengunjung hadir pada program tersebut.