UMP menang anugerah buku negara 2014 - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
KUANTAN 23 Dis. - Buku bertajuk Rahsia Keunikan Gaharu terbitan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya merangkul salah satu anugerah yang dipertandingkan dalam Anugerah Buku Negara 2014 baru-baru ini.