Jualan Perodua disasar naik 5 peratus tahun depan. - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2009)
KUANTAN 29 Dis.-Perusahaan Otomobil Kedua Sdn.Bhd. (Perodua) menyasarkan peningkatan jualan sebanyak lima peratus pada tahun depan berikutan pengenalan model baru kenderaan seperti viva dan kenderaan pelbagai guna terbaru,Alza.