Malaysia hab syarikat automotif Australia - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUALA LUMPUR 7 Mac - Malaysia bakal menjadi hab kepada syarikat-syarikat automotif Australia untuk memasuki pasaran Asia Tenggara.