2,000 hadir dengar ceramah 'Orang Hijau' di UMP - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
KUANTAN 16 Dis. - Seramai 2,000 termasuk ahli akademik, pelajar dan pemimpin masyarakat mengikuti program syarahan aktivis alam sekitar terkenal dari Jerman, Matthias Gelber yang berlangsung di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini baru-baru ini.