Terowong angin pelbagai guna - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Proses Penghasilan Inovasi dalam pengajaran dan penyelidikan bukan sahaja sentiasa berlaku, malah ia merupakan antara pemudah cara atau penyelesaian apabila kita menghadapi masalah atau cabaran dalam kehidupan seharian.