23 murid SK Temai lawat Universiti Malaysia Pahang - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 9 Dis.- Sebanyak 23 murid tahun enam Sekolah Kebangsaan (SK) Temai, Pekan mengadakan lawatan ke Universiti Malaysia Pahang (UMP), di Kampus Gambang dekat sini baru-baru ini.