Perodua mampu keluar 4,000 unit Alza sebulan. - Asrol, Awang (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2009)
PERUSAHAAN Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) akan meningkatkan pengeluaran Alza kepada 4,000 unit sebulan bermula bulan depan bagi memastikan pembeli menerima kenderaan pelbagai guna (MPV) keluaranya itu kurang daripada tempoh empat bulan selepas membuat tempahan.