Pelihara keamanan, ketepi sengketa - Tengku Mahkota Pahang - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 13 Julai- Umat Islam di negara ini amat bertuah kerana dapat melaksanakan ibadah puasa dalam keadaan aman berbanding saudara seagama di sesetengah negara terutama Palestin yang terpaksa menempuh pelbagai ujian.