UMP bantu kajian inovasi sekolah kluster - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan mengadakan kerjasama dengan 14 sekolah kluster di negeri ini bagi menghasilkan pelbagai produk inovasi untuk diketengahkan di peringkat antarabangsa.