Semburan tarik perhatian walet - Rafi, Mamat (Kumpulan New Straits Times Press, 2014)
Penggunaan F-Gen sejenis semburan yang dihasilkan daripada campuran rumpai laut dan air suling mampu menarik perhatian burung walet.