UMP kerjasama dengan Motorola - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 14 Okt. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bekerjasama dengan syarikat gergasi telekomunikasi dan komputer, Motorola Solutions Malaysia (Motorola) untuk melaksanakan program khas bagi meningkatkan pembangunan modal insan dan kebolehpasaran graduan.