Expoconvo 2014 berjaya capai matlamat - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 13 Okt. - Expoconvo 2014 sempena majlis konvokesyen Universiti Malaysia Pahang (UMP) kesembilan yang diadakan di kampus universitu itu di Gambang dan Pekan dekat sini, bermula Rabu lalu berjaya mencapai matlamat penganjurannya.